Inno3D 4070 Super

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2024-04-18

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Alumax
Annonsör
Alumax (dolt)
Medlem sedan
Nov 2004
Foruminlägg
385
Annonser
36
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 7 100 kr
Antal bud: 4 st
OBS! Bud är inte bindande
7
Västra Götaland, Göteborg - Hisings Backa
Skickas & Avhämtas
Kvitto finns

Halloj.

Säljer mitt INNO3D 4070 Super. Körde det här ganska framgångsrikt på en 4K-skärm på test och inser att jag inte vill lämna 4K OLED bakom mig och därmed vill jag för framtiden tro att jag behöver lite mer minne. Det är köpt för någon månad sedan eller lite till kanske och igår kom mitt Ti Super och jag kommer köra vidare på det. Det var inte så att jag stötte på några hinder, jag var egentligen jävligt imponerad över vad det klarade av jämfört mot mitt gamla 1080.

Som sagt, skitnöjd med kortet, inga märkliga ljud för sig och går rätt tyst i mitt Louqe Ghost S1. Är ju ett äkta 2-slots kort och passar ju på lite fler ställen. Det är detta kortet.

Säljer till vem jag vill och när jag vill eller inte alls, ni vet det vanliga.

Kartong och emballage lämpligt för frakt finns kvar så för en gångs skulle tycker jag att det fungerar att skicka också, men köparen betalar förskott och frakt. Ser självklart helst att det hämtas, för att det är trevligare.

Vet inte riktigt hur det fungerar med garantier och grejer men skulle det strula hjälper jag självklart till som ursprunglig köpare om det skulle vara något mot Proshop där det är köpt.

Kör en liten budgivning och tänker inte dra på det länge. Accepterar självklart bud under utgångspriset för det är ju ändå marknaden som styr.