Inlägg

Inlägg som Edin_II har skrivit i forumet
Av Edin_II

Kör Windows 11 på samtliga enheter

Av Edin_II
Skrivet av Enviro:

Gissa vem som ska få göra Edins Körvtips i sommar!

Jag är hedrad

Av Edin_II
Skrivet av PeCe:

Ett litet trick jag som glutenintolerant ofta använt i hamburger-/korvbröd (glutenfria bröd är ofta lite torra)...ett tunt lager Philadelphia.

Det gör en skillnad minsann!

Av Edin_II

Inte en rekommendation av just en korvsort men att bre Philadelphia i korvbrödet är faktiskt riktigt gott!

Av Edin_II

Skulle säga att långvarighet är viktigt. Den ska kunna köras smort i några år, men också att den är stor nog för att passa i en väska och att batteriet inte laddas ur inom några timmar, vilket dessvärre varit en nackdel med laptopen jag har nu.

Av Edin_II

Började kolla på The Bear nu i veckan. Har hört mycket bra om serien och, ja... jag är såld!

Av Edin_II
Skrivet av Poolkeeper:

Jag bygger fortfarande alltid min egen dator samt hjälper till vid byggen och felsökning. Började jobba med dator byggen efter skolan 1994 på CompuScience som sålde pc kloner. Gick runt till alla datoraffärer och frågade om jag kunde jobba av en dator, ville desperat ha en dator 😃

Kul! Fick du tillslut en dator?

Av Edin_II

Vad vill du veta från Webhallens VD?

I januari tillträdde Webhallens nya VD Trygve Hillesland med löften om att se över hela företagets verksamhet och försöka få tillbaka de spel- och datorintresserade till Webhallen. Nästa vecka kommer jag att träffa honom och därför undrar jag om du som varit kund hos Webhallen det senaste året har några frågor som du vill att jag lyfter. Vad vill du veta från Webhallens VD?

Och vad är din erfarenhet av att shoppa i butiker och beställa något från sajten? Hur har bemötandet varit från kundtjänsten? Har sortimentet haft det du behövt och har priserna varit rimliga? Har upplevelsen förbättrats eller försämrats jämfört med förra året? Dela med dig i kommentarerna!

Av Edin_II
Skrivet av Ostbullen:

Halo-hjälmen vet jag att en i klassen skaffade. Rätt skoj då han trodde att den skulle vara i naturlig storlek 😅 Vet att det var samma med plasma cuttern till dead space 2.. eller 1?

Åkte på samma fälla hahah

Av Edin_II

Funkar!

Av Edin_II

Backupar det mesta på en extern hårddisk, hade gärna skaffat mig en NAS dock

Av Edin_II

Delar med päronen och brorsan

Av Edin_II

X-men: Days of Future Past (2014)

Ganska sjukt att den här filmen är 10 år gammal nu. Såg om den nu i helgen och känner mig ändå nöjd! Den är inte lika bra som First Class eller Logan i min åsikt men ändå underhållande och lyckas hyfsat bra med att återberätta den ikoniska berättelsen från serietidningarna, fast att jag hade föredragit om den var en two-parter. Och det är alltid lika kul att se den gamla X-men casten få sitt lyckliga slut.

Bra helgaktivitet! 3 av 5

Av Edin_II

Gillade serien starkt! Men som jag förstått det har de återberättat hela bokens handling i 2024-serien, så frågan är om en andra säsong är nödvändig? Jag tackar inte nej för mer Shogun, men tänker bara vad mer som finns kvar att berätta lixom.

Av Edin_II

Och så tog City hem pokalen igen

Av Edin_II
Skrivet av Mangee75:

VAR hade varit bättre om detta endast hade granskat allt jävla mygel och filmningar!

Skrivet av Swedishchef_90:

VAR enbart för om bollen är över mållinjen!
Annars är det tragiskt mycket fel, AI kanske skulle vara bättre.

Skrivet av Shadee:

Inte bara missar, det tar för lång tid så tempot dras ner, lite oklart vad som ska kollas och när man kollar ifrån. Vi fans jublar åt ett mål och sen borttaget, så lite av inlevelsen försvinner. Domarna som inte vågar blåsa av spelet utan litar hellre på VAR (om det inte är solklara grejer). Kan leda till att t.ex. offsidesituationer släpps (som linjedomaren skulle blåst på innan) som resulterar i en hörna som det blir mål på.

Med mera skulle jag tro. Finns självklart positiva saket med systemet också.

Alrighty, då är jag med. Tack för förklaringen!

Av Edin_II
Skrivet av AxxT:

40 nu. Har byggt, felsökt sen man var åtta år.

Kul! Det blir också en framtida lärdom för mig: Att kunna felsöka.

Av Edin_II
Skrivet av stig86:

Usch. Har själv hållt på att bygga sedan jag var 8år för 30år sedan. Har smått tröttnat kan jag lugnt säga. Dock så kan man ju bygga i sömnen nu! Så det är båda positiva och negativa känslor jag har..

Det är nog naturligt att man börjar tröttna på vissa saker så småningom, men ändå coolt att du byggde din första som 8-åring!

Av Edin_II
Skrivet av danielwerner:

Kul! Själv har jag byggt en gång och aldrig mer. Allt gick som det skulle och har fungerat klockrent i flera år (peppar peppar), men ångesten att jag skulle bygga något fel, råka ha sönder något, eller liknande. Flera timmars byggande innan man får se payloaden om sakerna ens startar. Nä, nästa gång köper jag färdigbyggt. To each their own såklart.

Verkligen, to each their own. Men kul i varje fall!

Av Edin_II
Skrivet av Edvin-89:

Bättre sent än aldrig
Det var utmanande och kul, sedan när man väl startat upp Windows, installerat Diablo 2 och den ganska nysläppta Lord of Destruction expansionen och något mer, så hade man endast några fåtal MB kvar på den 6GB STORA hårddisken man hade

Tack för att du delar med dig. Minns att brodern min älskade Diablo 2. Har också några svaga minnen av hårddiskar med så lågt som 2 GB i lagringsutrymme, och en gång i tiden tyckte man det var mycket hahah