Inlägg

Inlägg som Tomika har skrivit i forumet
Av Tomika
Skrivet av Edvin1:

Hur många gånger ska jag behova skriva samma sak? Nu skriver jag det för tredje eller fjärde gången: Jag försvarar inte deras beteende. Men reaktionen är överdriven. Jag vet inte om jag kan vara mer tydlig än så. Hjälper exempel? Det är en överreaktion av mig att slå med skorna i väggarna om grannen tar min tvättid. Men på något vis kan man ju ändå förstå frustrationen (även om det är en överreaktion). Jag får ju inte mina kläder rena. Men det är ändå en överreaktion. Det är en överreaktion TROTS ATT grannen beter sig svinaktigt.

Jag blir på allvar oroad över bristande läskunnighet i samhället.

" Men reaktionen är överdriven." Du måste trolla.

Av Tomika
Skrivet av Edvin1:

Jag tror tyvärr att det är du som inte läser tillräckligt noga. Jag har ju skrivit att jag inte försvarar någonting. Men att jag inte förstår reaktionen eftersom det finns så många problem med pc-gaming som är värre. T ex portar som dead space remake, Cyberpunk eller Jedi survivor. Det här är trots allt ett ”litet” problem jämfört med mycket annat.

Om det regnar tio dagar i rad bör man ju tillsist vänja sig. Man kanske förbannar sitt öde på en ”filosofisk nivå” men en enda dag till med regn är inget som förargar.

Läst eran konversation fram och tillbaka, och "Men att jag inte förstår reaktionen eftersom ...." går nog att få det hela till. Du vill inte förstå. Sony kör ett fulspel och försöker skapa en paywall, även för de som redan tidigare betalat för en produkt. Och dom vill uppenbarligen inte lära sig av tidigare kritik, det handlar inte bara om att folk är missnöjda över att ett spel på PC kräver ett PSN konto, det är metoden Sony använder sig. Dom säljer något, för att i efterhand vilja få kunden att betala mer för att behålla det den redan betalat för. Förstår du inte varför det skapar en reaktion? Det går inte att jämföras med dåliga portningar, för det är helt olika saker. Detta är en ny kategori av hur man kan vara ett arsle till företag.

Av Tomika

"Hemmabyggt RISC-V-kluster når 14,6 GHz"

" och totalt har megaklustret 640 GPIO-anslutningar och en sammantagen klockfrekvens på 14,7 GHz."

Lite clickbait men okej

Av Tomika

Tycker dom kan använda OnOff's förlegade metod istället. "Intel Good", "Intel Better", "Intel Best".

Av Tomika

I stationära, 1.81TB NVMe (C:) + 7.27TB NVMe (D:) + 240GB SSD (E:) + 8TB HDD (F:)
Så, C för windows, D för spel, E för OBS/inspelningar, F för annat skit
Ska man börja gå off-topic så har servern 192 + 2TB lagring.

Av Tomika
Skrivet av DevilsDad:

Men vänta nu här.. tidigare i veckan publicerade ni en artikel där ni skriver att intel bekräftat att de utreder problem med sina processorer. Är det inte sjukt konstig vinkling av artikeln då att säga att "nvidia skyller problemen på intel"? Börjar mer och mer få kännslan av att ni indirekt uppmuntrar pajkastning mellan fanboys i era nyhetsartiklar.. :/

"If your system is using an Intel 13th/14th Gen unlocked desktop CPU and is experiencing stability issues/out of video memory error messages/crash to desktop while the game is compiling shaders, please consult the following sites for troubleshooting assistance:

https://community.intel.com/t5/Processors/Regarding-Reports-o...

https://www.radgametools.com/oodleintel.htm"

Nvidia's egna ord i deras patch notes. Så hur är artikeln vinklad? Dom pekar ju direkt på Intel kring detta problem.

Av Tomika

Stor tumme upp!

Av Tomika

50euro kod 400kr tages! Skicka nr på pm

Av Tomika

Annonsen är avslutad

Av Tomika
Skrivet av Adamztah88:

säljer du radiatorer löst?

Har 2 svarta 360 EK PE radiatorer liggandes.

Skrivet av LeJoke:

Om CJCJCJ inte önskar fläktar har du några över till salu?

Inga EK fläktar. Däremot finns blandad kompott av Noctua/Silent Wings 140mm redux/ipc, samt Corsair 120mm blå led.

Av Tomika

LL O11-D XL Vit + distro + rads m.m

Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified Vit (Nypris 2549:-)
EK-Quantum Reflection² PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi (Nypris 4549:-)
2 x EK-Quantum Surface P360M X-Flow - White (Nypris 1699:- st)
1 x EK-Quantum Surface S360 - White (Nypris 1199:-)
1 x EK-Quantum Velocity² D-RGB - 1700 Nickel + Plexi (Nypris 1649:-)

Priserna beräknade från Inet (där allt är inköpt)
Total kostnad idag: 13.344:-

Vattenblocket använt en gång, skulle jämföra prestandan mot Magnitude2.

Nu till det negativa!
Kartongen med skruvar saknas, men det är hederliga 2.5/3.5" likaså kan det saknas någon plug i vattenloopen.
Inga dyra saker att köpa in vid behov men poängterar ändå detta.

Köp nu: 2500:-
Kan skicka med vita EK Vardar BB RGB fläktar i okänt antal, men 4-8st iaf borde jag kunna undvara om dessa önskas få med kostnadsfritt.

Inget skickas, bud undanbedes. Först till kvarn.

Läs hela annonsen här

Av Tomika
Skrivet av AvantiJ:

Jag är nyfiken på kylningen räcker den verkligen till med 240mm aio

Det gör det. Går att kyla så pass mycket som en 13900K + RTX3090 Strix OC på en 360 radiator. Under förutsättningen att inget överklockas

Av Tomika

500 och hämtning för 900D

Av Tomika

Har läst igenom hela tråden och kommer till summeringen att det är både skit bakom spakarna men såväl även bakom ratten.
Du kan begära att dom släcker lampan (utan kostnad) men något däck som du (din vän, fortfarande ditt fordon och ansvar) kört sönder kommer ingen firma ersätta om dom har några som helst hjärnceller. Däremot verkar du vara typen som går till både personangrepp och full attack mot allt och alla som inte tycker precis som du gör eller vill. Kan ju bara hoppas på att man slipper möta dig i trafiken, samt din vän.

Av Tomika
Skrivet av qc3fxv3a:

Men den skadan berodde ju på att de inte, i mina ögon, varit fackmannamässiga och släckt varningslampan, vilket ledde till att jag körde längre än jag annars skulle gjort med ett däck med för lågt tryck -> däcket förstördes.

De sa nej till mitt krav. Eller snarare, de svarade på något helt annat än mina synpunkter.

Så, dom bytte däcket du önskade få bytt. Men du körde där ifrån och upptäckte att varningslampan lyser, vilket indikerar på att något uppenbarligen fortfarande är fel. Och istället för att kolla med firman på plats om det är något annat däck som felar, så kör du 5 mil och det är verkstadens fel? Nej.. bara nej. Detta faller på dig.

Av Tomika

Rimligt accepterat bud för 10700KF? + hämtning.

Av Tomika

Jag förstår ingenting av den här annonsen, vad begär du för TVn? 24900 eller 29900? Vad är "gratis produkten" för något om du vill ha betalt för den s.k gratis produkten? Ska köparen av TVn sälja den gratis produkt man får vid sidan av för att i efterhand räkna av det på priset du säljer TVn för?

Försöker få bitarna att gå ihop här.

Av Tomika

Det är den fungerande trenden, vem bryr sig om prestanda, innehåll och kvalitet? Det är ju vad kunden (inte) vill ha som betalar för det gång på gång.

Av Tomika

Inte för att vara den men Resident Evil spelen ser bättre ut och presterar _mycket_ bättre. Så tills Remedy visar vart allt denna kraft skall gå till så blir det inget köp.

Av Tomika

Vet inte om Inet erbjuder öppet köp på byggen som beställs efter kunds önskemål, men klart värt att titta på. Plus så slipper du kanske tampas med en massa snackpåsar och det typiska "öh den är värd 10% av nypris"-medlemmar.